Loading...
Новини

V Международен фолклорен фестивал „Сапарева баня – 2019″

Уважаеми любители на българския песенен и танцов фолклор ,

От името на Общинска администрация Сапарева баня, ТВ Родина и читалищното ръководство при Народно читалище „От извора – 2013”- град Сапарева баня, имаме удоволствието да Ви поканим да проявите отново своя талант на V Международен фолклорен фестивал „Сапарева баня – 2019″.

Фестивалът е с конкурсен характер и се провежда в края на месец май в рамките на майските празници на община Сапарева баня. Тази година фестивала ще се проведе на 31 май, 1 и 2 юни 2019 г. в град Сапарева баня при амфитеатър “Гейзера”. Възрастови ограничения за участие няма. Възрастта е от значение само в конкурсната програма и при оценяването.

Заявката за фестивала може да свалите от сайта на община Сапарева баня на адрес: www.saparevabanya.bg, раздел „Предстоящи събития” и да изпратите по електронната поща на един от следните имейл адреси: iordanova_j@mail.bg, chitalishte_otizvora_2013@abv.bg.

Телевизия “Родина” ще заснеме и излъчи многократно цялата конкурсна програма и всички участници след това могат да видят на запис своето представяне.
Моля за всеки състав или индивидуален изпълнител изпратете отделна заявка.
Телефон за контакти: 0896 847 654 – Юлия Йорданова; 0899 404 222 Иван Наумов – секретар на читалището.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 Web & SEO by W-SEO.com | . All rights reserved.